Wasmachine onderdelen

Wasmachine onderdelen

Om het juiste onderdeel te bestellen voor uw wasmachine kunt u het Modelnummer of typenummer invoeren in de zoekbalk. U krijgt dan een lijst te zien met alle geschikte onderdelen voor uw wasmachine. Het typeplaatje van de meeste wasmachines zit achter de deur of op de binnenkant van de deur. De juiste wasmachine onderdelen niet kunnen vinden? Email ons

Wasmachine onderdelen

Bespaar veel geld door reparaties en onderhoud aan uw wasmachine zelf uit te voeren. Wij bieden duizenden wasmachine onderdelen aan van verschillende merken, waaronder AEG, Bauknecht, Beko, Bosch, Samsung, LG, Miele, Blomberg, Siemens, Whirlpool, Zanussi en meer.

Uitgebreid assortiment onderdelen voor uw wasmachines

De wasmachine is een belangrijk apparaat binnen het huishouden, daarom bieden we de allerbeste en meest betaalbare reserveonderdelen aan voor uw wasmachine. Of je nu op zoek bent naar een afvoerslang, afvoerpomp, koolborstel, deurrubber, schokbreker, verwarmingselement of iets anders. We zijn ervan overtuigd dat u het juiste onderdeel voor uw wasmachine bij ons zult vinden.

Wasmachine onderdelen bestellen bij Electroparts.nl

Bij Electro Parts vind je alle onderdelen voor je wasmachine. Alle bestellingen die voor 17:00 worden geplaatst worden direct verzonden, zodat u snel weer in uw wasroutine kunt komen. Welk model wasmachine u ook heeft, u kunt erop vertrouwen dat wij onderdelen voor uw wasmachine aanbieden tegen een scherpe prijs. Heeft u het geschikte onderdeel niet kunnen vinden? Stuur ons dan een mail naar: info@electroparts.nl of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wasmachine types

Bovenlader: In deze wasmachine wordt de kleding vanaf de bovenzijde van de wasmachine geladen. Er is een deksel aan de bovenkant die helpt bij het in en uitladen van kleding in het ronde vat dat zowel de functie van de wasmachine als de spoel- en drogerfunctie in de volautomatische wasmachine vervult. De bovenlader wasmachine heeft de voorkeur van de mensen die het lichaam niet willen buigen tijdens het laden van de kleding in de machine. Deze wasmachine wordt in veel delen van de wereld op grotere schaal gebruikt dan de wasmachine met voorlader.

voorlader: In deze machine wordt de kleding vanaf de voorkant geladen. De onderzoeken hebben aangetoond dat wasmachines met voorlader minder elektrische energie, water en wasmiddel verbruiken en ook betere wasresultaten geven in vergelijking met wasmachines met bovenlader.